Opsætning af ny Aleris mobil / iphone

Written By Mads.Christiansen (Collaborator)

Updated at April 15th, 2024

1.Tænd telefonen på knappen på højre side ved at holde den nede.

2.Vælg sprog og land.

3.På denne side her skal du vælge den nederste mulighed som vist på billedet under her.

4.Derefter gå videre til du er på denne side her skal der trykkes “næste” i højre hjørne.

5. Derefter login med din Aleris mail som vist på billedet under.

6.Når du kommer til denne side skal du IKKE oprette eller logge ind med Apple id. Tryk derfor “Glemt adgangskode eller intet Apple-id?”

7. Derefter kommer du til denne side. Her skal du trykke “Indstil senere i indstillinger”.

8. Når du får denne besked se billedet under skal du trykke “Brug ikke”.

9. Derefter tryk forsæt til du kommer til denne side. Tryk på “Brug QR-kode” for at opsætte eSim så telefonen kan få mobilnetværk.

10. Det var så de vigtige indstillinger og du kan nu forsætte.