Opsætning af mail på Iphone

Written By Michael Lynggaard (Super Administrator)

Updated at February 7th, 2023

1. Tilføj din Exchange-konto

Tryk på Indstillinger > Mail > Konti > Tilføj konti > Microsoft Exchange.

2. Indtast din e-mailadresse

Indtast din e-mailadresse, og en beskrivelse - og tryk Næste

3. Tryk "Log ind"

4. Login med din aleris mail og din Citrix adgangskode - Log på

5. Du har nu mail på telefon.

6. Hvis den spørg om yderlige oplysninger, mangler du og indtaste dit mobil nummer som 2 faktor, hvorpå du modtager en sms første gang.

7. Udfyld disse felter

8. Du modtager nu en SMS med et nummer som skal indsættes i "feltet" tryk derefter bekræft