Opsætning af mail på mobil (Android)

Written By Nicolai Frederiksen (Super Administrator)

Updated at December 21st, 2023

For at lægge din Aleris mail ind på mobilen, skal du først og fremmest installere Outlook på din mobil. Dette gør du gennem appen Google Play (eller Play Store i nogle tilfælde), som allerede ligger på din mobil.

Step 1: Når du har installeret denne, så skal du ind på appen.

Step 2: Hvis du allerede bruger Outlook og skal tilføje en konto mere, så gå op i huset. (Note: hvis du ikke allerede har en mail knyttet til outlook, spring da videre til step 4)

Step 3: Herinde vælger du tilføj mail og trykker derefter på Add an Account - Outlook, Exchange, Gmail, iCloud...

Step 4: Her indtaster du din Aleris mail og fortsætter. Du vil derefter blive prompted for et password. Her bruger du dit Windows/Citrix password

Step 5: Bliver du prompted for Yderligere sikkerhed, så er det fordi du ikke har dit mobil nummer i vores system endnu. Følg steps herunder som vist på billederne.