Android enheder og appswitching

Written By Michael Lynggaard (Super Administrator)

Updated at January 4th, 2024

Dette er svar til kunder der har problemer med at logge ind i app, efter MitID skærmen

Hej xxx

Vi har undersøgt sagen, og der er et problem med visse Android enheder og appswitching, når der er tale om specifik type app. Der er følgende tre løsninger du kan prøve:

1. Under Indstillinger på din enhed kan du finde en liste af apps. Under appen MitID er der en indstilling, der tvinger MitID appen til at åbne understøttede links i en browser. Hvis du slår den fra, virker det fint med at logge ind på appen med MitID. Se hhv. billede 1 og billede 2 for at finde den rigtige side og indstilling.

eller

2. Når du har godkendt login på MitID og kommer til en browser, kan du gå retur til appen og klik på enhedens "tilbage"knap to gange (se billede 3 for eksempel), og så kommer du fint retur til en app, hvor du er logget ind. Du behøver ikke skifte indstillinger.

eller
3. Hvis det ikke virker, kan du fint logge ind på Tryg-laegehotline.aleris.dk og komme til onlinelægen den vej. Teknologien er det samme, og du vil stadig kunne have videokonsultation derigennem.

Vi håber du får mulighed for at logge på via en af de tre måder.

Med venlig hilsen
Aleris IT