KBH Seng - Viderestilling til Relatel (Firmafon)

Written By Martin Windsmose (Administrator)

Updated at October 23rd, 2023

Hvis det ikke virker er det ofte fordi der ikke er lavet en viderestilling eller den som overtager vagten ikke er logget på Relatel

Website

https://app.relatel.dk/session/employees/sign_in

Brugernavn: firmafon@aleris-hamlet.dk

Password står i passwordstate

Dette gøres på følgende måde:

1.       Tryk #21# og tryk på røret for at lave et opkald, vent indtil telefonen afbrydes.

Derefter skal du gøre følgende for at kunne modtage opkald på 723:

1.       Fra 723 skal du ringe til 666 (Kan også ringe på 38170666)

2.       Du skal nu logge på. En menu vil hjælpe med dette.

3.       Menuen spørger dig om du vil logge på eller logge af. Du skal trykke på 1.

4.       Du bliver nu spurgt om dit agent-ID, her skal du trykke på 224 og afslutte med #

5.       En stemme fortæller hvilket agent-ID du har indtastet.
- Vær sikker på at der bliver sagt 224. Hvis ikke, læg på og start forfra.

6.       Du skal nu taste på 1 for at bekræfte dit agent-ID.

7.       Du er nu logget på til at kunne modtage opkald på 723. Læg røret på.

Når du, som den sidste, går hjem om aftenen, skal du gøre følgende for at lukke for opkald til 723:

1.       Fra 723 skal du ringe til 666 (Kan også ringe på 38170666)

2.       Du skal nu logge af. En menu vil hjælpe med dette.

3.       Menuen spørger dig om du vil logge på eller logge af. Du skal trykke på 2.

4.       Du bliver nu spurgt om dit agent-ID, her skal du trykke på 224 og afslutte med #.

5.       Du skal nu taste på 1 for at bekræfte dit agent-ID.

6.       En stemme fortæller, at du nu er logget ud.

7.       Læg røret på.

Efter du har lukket for opkald til 723 skal telefonen viderestilles til 8723.
Dette gøres på følgende måde:

1.       På telefon 723 laves en viderestilling til nummer 8723.

2.       Viderestilling laves på følgende måde: tryk *21 *8723#, Løft røret og læg røret på.

3.       Kontroller at viderestillingen er lavet ved at lave et opkald til 723.
Nu høres en besked om at sengeafdelingen er lukket.