Teams Møder

Teams møder i dagligdagen

Written By Nicolai Frederiksen (Super Administrator)

Updated at March 2nd, 2023

Når du skal holde et møde gennem teams er der nogle ting du skal være opmærksom på.

1. Du skal have teams installeret udenfor citrix
  2. Sikre dig at det er de rigtige lyd og mikrofon instillinger, du skal bruge inden kommer ind i mødet.
  3. Hvis du skal vise filer, eller dele andet materiale over teams, så hav dem liggende på dit Personligt drev \:H

Hvis du undervejs oplever problemer med installationen, ring da ind til Aleris IT, så hjælper vi dig videre.

Installation af Teams udenfor Citrix

Søg efter Teams på din PC, for at se om det ligger installeret. Skriv teams i søgefeltet i bunden af din skærm.

Har du ikke teams installeret brug da følgende link for at hente det til din PC.
Link til teams: Download Teams her

Når du kommer ind på hjemmesiden, klik da på Download til desktop

Når det hentet, så dobbeltklikker du på filen, og kører installationen igennem. Når installationen er færdig, starter du programmet og indtaster den nødvendige information, hvis den spørger efter det.

Lydindstillinger

Når du har installeret det og er inde på teams, er det vigtigt du sikrer dig at du har valgt de rigtige lyd og mikrofon indstillinger.

Det første du gør er at gå ind på teams, hvor du oppe i toppen af højre side har 3 prikker. Tryk på den og vælg Settings, som vist på billedet herunder.

Herinde vælger du Devices eller Enheder som det hedder på dansk. Her finder du de enheder du vil bruge til lyd og mikrofon. Se billede billede herunder.

Til slut skal du huske, at hvis du skal dele filer eller præsentationer med personer du snakker med på teams, så hav altid dine filer liggende på H-drevet, da du altid kan tilgå det drev inde og udenfor citrix.

God fornøjelse.