Aleris File Encrypter

Programmet bruges til, at lette processen i, at kryptere og sende sensitive filer til patienter/kunder

Written By Martin Ploug ()

Updated at January 15th, 2022

Denne løsning beskriver brugen af programmet "Aleris File Encrypter".
Programmet bruges til, at lette processen i, at kryptere og sende sensitive filer til patienter/kunder.
Programmet har i version 2 fået nyt design og ekstra funktionalitet. Arbejdsgangen er den samme som før, men man har nu 3 muligheder for at tage programmet i brug:
1. Drag n' drop filerne på skrivebordsikonet som før.
2. Åbne programmet og tilføje filer derfra som før.
3. NYT: Højreklikke på filer og vælge "Krypter filer".

På nedenstående billede er der highlightet programmets funktioner og en forklaring af disse.
1) Ved at klikke på mappe ikonet får du åbnet en dialog hvorfra du kan vælge de filer der skal sendes.

2) Som en ny funktionalitet har du nu muligheden for, at skifte email afsender til f.eks. en Team email.
(OBS. Vær opmærksom på, at du skal have "send på vegne af" rettigheder til den mail du angiver, da den ellers vil melde fejl og sætte din egen email på som afsender igen).
Ved at holde musen over knappen, vil du altid kunne se nuværende afsender. Den angivne email vil blive husket ved næste opstart af programmet, indtil dette ændres igen.
Se nedenstående billeder:

3) Ikonet som det ser ud på dit skrivebord.

4) Når du højreklikker på en eller flere filer, kan du vælge at kryptere dem direkte fra filernes placering, for en hurtig opstart af programmet.