MitID - Knyt MitID til PrivatID

Written By Tobias Foersom (Super Administrator)

Updated at May 8th, 2023

Ved opsætning af MitID, vil du modtage 2 mails.

1. Mail er en Aktiveringsmail, fra MitID Erhverv.

2. En mail fra os, med en midlertidig kode, som du skal bruge til aktiveringen.

Når du klikker på linket til aktivering, bliver du sendt til en side for aktivering:
Tryk “Start Aktivering”

Du vil nu bliver spurgt om at logge på med “MitID”.

Du vil blive bedt om at logge på dit MitID.
Log på dit private MitID.
Dette bekræfter blot det er dig :)

Efter du er logget vil du blive spurgt om du vil:

• Linke dit Erhvervs MitID med dit private MitID (Din MitID app).
  • Ønsker ikke at bruge dit private MitID.

Vælg “Ja, jeg ønsker at bruge mit private MitID”.
Dette linker Aleris Erhverv MitID, med dit eget MitID brugernavn.
Skulle det ske, at du ikke ønsker at blande dit private og erhverv MitID, kan du bruge Denne guide.

Indtast den kode vi sendte til dig i en separat mail, og klik “næste”:

Du er nu oprettet, og vil modtage en mail om bekræftelse, om aktivering.