Krypter fil

Written By Michael Lynggaard (Super Administrator)

Updated at June 20th, 2023

Højreklik på dokumentet vælg "7-Zip" Derefter Tryk "Føj til arkiv"

Derefter kommer dette billede op - Her vælger du arkivformat: zip - og efter det skriver du Patientens CPR nummer i feltet " Kryptering"

Derefter trykker du "Ok" - så bliver den kryptere fil gemt samme sted som filen du lige har krypteret.

Derefter åbnes åbnes outlook, hvor du trykker ved "Vedhæft fil" og trykker "Gennemse denne pc..." så finder du lokationen du har gemt den kryptere fil og tykke "Ok", herefter ses den kryptere fil under "Emne Feltet"

Det er vigtig du udfylder kundes Email adresse, Emne og i selve emailen, skriver til kunden du har vedhæftet den kryptere fil og koden til den kryptere fil er deres CPRNUMMER.