Mail Signatur er forkert.

Written By Tobias Foersom (Super Administrator)

Updated at January 11th, 2024

Der er i øjeblikket udfordringer med den seneste version af Outlook, som gør at ens signatur bliver “rettet” forkert, af Outlook.

For at rette fejlen kan man gøre således, indtil det er fixet.

Når man svarer/skriver en mail, vil du øverst i mailen, kunne se ens “Meddelelses tab”.

Længst til højre vil man kunne finde “Insert Signature” af “Xink”.

Klik der.

Du vil nu får nogle valgmuligheder:

Du kan vælge “ALERIS NyMail”, hvis du er i gang med en ny mail.
Eller “ALERIS Reply&Forward” hvis det er svar på en mail.

Din Signatur, burde gerne se rigtig ud igen.