Guide til at få aktiveret og installeret din nye digitale signatur i Citrix

Written By Martin Ploug ()

Updated at January 23rd, 2022

1. Log ind på Citrix
  2. Åbn Outlook og find mailen fra NETS med titlen "Velkommen: Sådan aktivere du din NemID medarbejdersignatur".
  3. I mailen fra NETS går du direkte til TRIN 3 og klikker på linket. En hjemmeside åbnes nu automatisk.
  4. Sæt flueben i "Jeg accepterer vilkår for NemID til erhverv fra Nets DanID A/S” og klik på Næste.
  5. Nu skulle du gerne se en tekstboks, hvor der skal indtastes en installationskode. Koden finder du i en mail fra IT afdelingen.
  6. Indtast installationskoden og klik på Næste
  7. Et nyt vindue popper frem. Her skal du vælge din egen unikke NemID kode. (Husk den!) Koden skal indtastes 2 gange. Klik herefter OK
  8. Hvis alt er ok, vil den til sidst skrive ”Lav en sikkerhedskopi af din nøglefil”. Dette skal i ikke gøre, her kan i bare lukke siden.
  9. Din digitale medarbejder-signatur er nu installeret og klar til brug.
Delete

Info

Der kan undervejs i installationen forkomme flere sikkerhedsadvarsler i form af POP-UP vinduer. Her kan du roligt vælge "RUN" eller "ALLOW" eller "JA".