Grå telefoner, tag via Headsættet.

Written By Tobias Foersom (Super Administrator)

Updated at November 28th, 2023

• Når man logger på Trio skal man sørge for at man ikke er logget på med Autosvar.
    “Standard Telefon”.

• På telefonen, på displayed. Vil der i venstre side stå “Autosvar”.
    Klik på knappen til venstre derfra, og sørg for at Autosvar er slået fra. (Der vil stå i bunden af displayed, når man klikker, om det er til/fra).

• På standeren, til headsettet, er der 3 knapper i toppen.
    Klik på knappen med telefonen, og hold den nede i 3 sekunder, så den blinker et øjeblik.

Man kan nu tage telefonen via headsættet, ved at klikke på knappen på siden.

Note: Hvis man hører en klartone, skal man klikke på knappen på headsættet, da telefonen tror man har taget røret.

Note2: Dette virker kun hvis I.T. har været forbi og sætte det op.