Sådan dikteres der hos Aleris

Written By Martin Ploug (Super Administrator)

Updated at January 21st, 2024

Inden i starter, skal i sikre jer at i har en diktafon sat til jeres computer!

Når der er logget på Aleris skrivebordet, skal i starte programmet Philips Speech Dicate:

Når programmet er startet skal der trykkes på "Ny" oppe i venstre hjørne. Udfyld herefter boksen med diktategenskaber. Det er prioritet og CPR nummer som skal udfyldes. Når det er gjort tryk “forsæt”.

Nu åbnes dikteringsboksen og i kan gå i gang med at diktere. Når i er færdig med at diktere trykkes der på “Færdig”. Diktatet gemmes og sekretærene kan nu se diktatet.