Sådan logges der på Citrix hos Aleris

I denne artikel kan du lære, hvordan du logger på Citrix hos Aleris.

Written By Martin Ploug (Super Administrator)

Updated at January 15th, 2024

Dit Aleris brugernavn og password, er det samme som du har fået udleveret i forbindelse med login til D4.

Start med at logge ind i Windows med dit brugernavn og password.

Klik herefter på Aleris Desktop på skrivebordet og log ind med dit brugernavn og password.

Tryk på Citrix skrivebordet.

Nu er du logget ind i Aleris skrivebordet og du kan starte Novax via ikonet på skrivebordet.