Kopiere CPR nummer over i Skalpell fra Trio

Sådan sætter man sin Trio op til at kunne kopiere CPR nummer over i Skalpell

Written By Martin Ploug ()

Updated at January 15th, 2022

Sådan indstiller man Trioen, så man nemt kan kopiere felter fra Trio. F.eks. CPR nummer:
  • Under Fil vælger Indstillinger

• Herefter vælger man fanebladet "Genvej til kopiering".
  • Under Parameter vælges det felt man ønsker at kopiere. I dette tilfælde er det "CPR nr. på patient" vi vælger. Det står helt i bunden.
  • Under Tastekombination vælges hvilke taster man trykker, for at kopiere CPR nummeret over i sin clipboard. Vi har valgt "ALT + V", men det kan man selv bestemme hvad man ønsker at bruge. Vi anbefaler dog ikke at man bruger "CTRL + C" eller andre tastekombinationer, som bliver brugt i andre sammenhæng.

• Nu er vi klar. Næste gang en patient ringer som har indtastet CPR nummer, kan vi trykke  "ALT + V" for at kopiere CPR nummeret over i vores clipboard. Og herefter sætte det ind i Skalpell nemt, ved at trykke "CTRL + V" når vi står på CPR nummeret feltet i Skalpell.