Importere/Gemme Billeder i Pacs

Written By Mads.Christiansen (Collaborator)

Updated at October 9th, 2023

Importere/Gemme Personer(Billeder) i Pacs/Sectra

1. Find det der skal importeres tryk på vælg det og download det som ved at trykke "Get DCM". Dettte kan se og virke forskelligt fra system til system.

2. Hvis filen er zip komprimeret skal den udpakkes ved at højre klik og tryk “Udpak alle”.

3. Åben så Sectra/Pacs tryk så på “Fil” og herefter på “Importer fra medie…”.

4. Find så mappen og markere den og tryk “vælg mappe”. Hvis der kommer en popup med “ingen DICOMDIR-fil fundet” tryk “ja” til dette. Når filen er sat som kilde tryk “ok”.

5. Du kan se om mappen med filer bliver importere i højre hjørne.

6. Får at tjekke om billederne er importeret rigtig kan person søges frem i søgefeltet.