Tilføje og fjerne brugere fra mailgrupper

Written By Martin Ploug (Super Administrator)

Updated at March 22nd, 2023

Delete

OBS: Man skal have rettigheder, før at man kan tilføje og fjerne brugere fra mailgrupper!

• For at rette i en mail gruppe, tryk da på ikonet nedenfor - ligger på skrivebordet i citrix.

• Fremsøg gruppens navn i feltet ”Navn”, som vist nedenfor.

• Dobbeltklik på gruppen og nedenstående dukker op

• Der kan nu tilføjes eller fjernes medlemmer i gruppen. Marker en person og tryk på ”Fjern”, for at fjerne vedkommende. For at tilføje en, tryk på ”Tilføj” og nedenstående vindue dukker op. Søg på navn eller brugernavn og tryk ”Kontrollér navne”, dukker der flere op så vælg den rette person og tryk ”Ok” til alle bokse. Nu er personen tilføjet.