Dele skærm i teams

Lær hvordan du nemt kan dele din skærm i Microsoft Teams for at samarbejde og kommunikere effektivt med dine kollegaer og teams. Opnå en bedre forståelse af, hvordan du kan bruge denne funktion til at forbedre din arbejdsproces og produktivitet.

Written By Nicolai Frederiksen (Super Administrator)

Updated at March 20th, 2024

For at dele skærm i teams skal du gøre følgende.

Når du er inde i mødet, så skal du finde del knappen som sidder oppe i højre hjørne.

Når du har trykket på den, så vil der komme en fane frem. På denne fane kan du vælge om du vil dele en hel skærm, eller bare et enkelt vindue/program.

Derefter starter den med at dele og du kan nu vise dine kollegaer/kunder/andre, hvad du vil.

For at stoppe præsentationen, går du op til del knappen igen og vælger stop deling.